Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2013 20:33 - ГЕРМАНИЯ Е ПЪРВАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА CHEMTRAILS
Автор: yavor1kamenov Категория: Новини   
Прочетен: 21005 Коментари: 10 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В предаване по германската телевизия се признава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества. Частичен превод от видеото:   "Това е тяхната основна цел, но аз бях учуден, че този изкуствен облак се разпострани толкова широко. Радарните снимки са зашеметяващи като се има предвид, колко тона химически елементи е било необходимо да се разпръснат. Въпреки, че военните ни уверяват, че разпръскват само малки. Отговорните лица от армията казват, че използваните вещества не са вредни "   "В Съединените щати непрекъснато има протести в продължение на много години срещу тези военни операции, а сега хората се мобилизираха и в Германия. Пример за това е Йоханес Remmel на Партията на Зелените. "    "Очевидно е, че огромни райони са замърсени от тези нелегални действия, и всичко това трябва вече да се оповести публично. Правителството трябва да даде обяснения на хората, които вече подозират, че нещо не е наред. "
Гласувай:
171. анонимен - Подводни
05.02.2013 22:12
И каква е функцията на тези кемп трейлси?
цитирай
2. yavor1kamenov - това е предишният ми пост разгедай ...
05.02.2013 23:18
това е предишният ми пост разгедай го. ГРАД фЕЪРФАКС КАЛИФОРНИЯ КАЗА НЕ,И ЗАБРАНИ АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ''КЕМТРЕЙЛС''НА ТЕРИТОРИЯТА СИ
цитирай
3. shtaparov - Военните в Америка се чувстват н...
06.02.2013 00:15
Военните в Америка се чувстват напълно безнаказани,понеже не са подчинени на народа,а на президента,който не е американец нито европеец! И това не се отнася само за днешния президент,а за почти всичките им президенти от 18-19 век до днес!
цитирай
4. kostadin - Ако се качите на Витоша ще видите ...
06.02.2013 11:06
Ако се качите на Витоша ще видите ясно многобройните следи след самолетите.Вместо да се разпръснат те се превръщат в гъста мрежа от облаци .Обисновените следи напротив изчезват доста бързо.Каква република са САЩ може да се види от банкнотите им.Това е първата република на масоните.Масонството се отрича от нашата православна църква .
цитирай
5. raders - Ми те - военните никога не са имали ...
06.02.2013 17:40
Ми те - военните никога не са имали акъл.
цитирай
6. shout - Chemtrails - Събуди се България!
06.02.2013 20:20
В България това нещо е вече 7 години! Разпръсква се от ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТИ, които могат да летят навсякъде по света!!! Не са военни!!! Височината на полета им е 3-4 км. През управлението на Буда е денонщно!! Съставът на кемтрейлс: наночастици алуминий, барий, кадмий, стронций, диетилен бромид, канц. вируси и бактерии, мукоплазма и др. Всичко се диша от човека и го разболява с невероятни болести. Останалото неусвоено отравя почва, вода, избива пчелите и ни изправя пред ГЕНОЦИД! На много от вас не ви се вярва, но погледнете небето над главите си. какво виждате - самолети летящи във всички посоки и твърде ниско. След тях бели следи оставящи с часове и замъгляващи небето до неузнаваемост. БГ правителството също мълчи по този въпрос, нали сме лош матрял!? Не се заблуждавайте от платените драскачи и разни младоци, дето всичко за тях е шега и измишльотина и коментират, че това са болни фантазии!! Не, истина е и то жестока, която според Конституцията на РБ/за какво ли я имаме?/ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и се наказва със затвор! Ето казва Конституцията:
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.

Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
Подробно може да я видите на http://www.parliament.bg/bg/const
Целта на кемтрейлс е: ДЕПОПУЛАЦИЯ на населението под 500 000 000, написано е на паметника Джорджия Гайдстоунс, чрез - промяна на климата, избиване на пчелите,тотално отравяне на всичко живо, създаване на природни катаклиизми, насаждане на ГМО, болести и принудително ваксиниране срещу тях и т.н.
цитирай
7. yavor1kamenov - здравейте ''shout''благодаря ви ...
06.02.2013 21:18
здравейте ''shout''благодаря ви за коментара.много полезен и за това реших че трябва да се види от всички читатели на блог бг за това го постнах да се вижда от всички.надявам се че нямате нищо против.поздрави
цитирай
8. eltimir - Чудесна новина!
07.02.2013 09:59
Хората почват да се пробуждат. Занимавам се от години с проблема. Имах няколко сайта в ucoz.ru, където мои приятели и аз редовно изнасяхме данни. Спряха ни сайтовете, затвориха ги. Защо, след като това бяха сайтове на български език, изнасящи вътрешни български проблеми? Истината е шокираща. На изтребление сме подложени всички. Абсолютно всички. Дори евреите, и те биват изтребвани. На изтребление е подложен целият човешки род. Но не само това. На изтребление са подложени всички биологични видове, населяващи днас планетата Земя. Защо?
Отговорът може да бъде само един-единствен. Готвят планетата за друг биологичен вид. Поне така казва логиката.
Сега другият въпрос. Защо наши, земни пилоти, хора за пари пръскат отрови и всякакви болестотворни бацили над своите близки, над хората, на които държат, и които обичат? За пари? Кой за пари бил убил детето си? Аз не вярвам да има такъв. Но те все пак го правят. Стигаме до следващия момент. Как ги заставят да го правят?
Само една думичка - психотроника. Темите са свързани и нещата са наистина страшни. Но аз вярвам, че ние, хората ще се справим. Макар с цената на огромни жертви. Знам повече, отколкото някой може да предполага. Но спирам дотук. Не искам да ме помислят за луд. Предпочитам вие сами да анализирате наличните неподлежащи на оспорване факти и сами да си направите изводите.
цитирай
9. shout - България събуди се!
08.02.2013 11:33
Трябва да се видят филмите Зловещите сенки на Chemtrails, Chemtrails над България, What in The World Are They Spraying, The World According to Monsanto както и клипове за chemtrails в нета. Не мисля, че Земята се подготвя за нов бииологичен вид. Това ще го реши друга сила. По скоро една група хора наречена илюминати или Нов световен ред иска да сведе човечеството под 500 000 000, да го вкара в големи градове със затворен режим, всеки човек ще е с чип и ще бъде локализиран за секунда. Т.е. подготвя се нечувана ТИРАНИЯ. В САЩ президент Обама подписа декрет за задължително поставяне на чипове уж за здравно осигуряване, в много щати има изградени масови гробове и лагери на FEMA, в които ще бъдат затваряни "несъгласните" с положението. В САЩ кемтрейлса се пръска повече от 50 години и това се вижда ясно в много филми. Изпробван е във Виетнам, където са разпръснати над 54 000 тона от пестицида Golden Orange на Monsanto със самолети, вертолети, с пръскане на ръка. Обгазени са повечето от 3,5 млн амер. войници, почвата и водата във Виетнам е отровена с диоксин за много години напред и все още се раждат деца с невороятни аномалии. И всичко това е в името на някаква луда идея. Пилотите на тези самолети, с които се пръска подписват декларации, че няма да казват с какво пръскат и за срещите си с НЛО, които са до тях непрекъснато. Те се "борели" с глобалното затопляне и "модифицирали" климата!?!? В същото време в самолетите им ясно се вижда надписа Hazmat inside - Опасни материали!!! , които увреждат всичко живо! Що за хора са това? През 2001 година сенатор Куцинич предлага Space Preservation Act в US когреса. След малко дебати е отхвърлен. Кемтрейлса е на второ място и се явява биологично оръжие, РАЗПРЪСКВАНО НАД МИРНИ ГРАЖДАНИ !!!! Яростен противниксе явява МО На САЩ.
Преди повече от 200 г. Томас Джеферсън казва: "Когато народът се страхува от правителството имаме тирания. Когато правителството се страхува от народа имаме свобода!" Българският народ трябва да се определи!
цитирай
10. yavor1kamenov - здравей те shout i eltimir. виждам ...
08.02.2013 12:39
здравей те shout i eltimir.виждам че знаете и ви боли от проблема.оценявам отделеното ви време но отдавна съм разбрал че знанието е за всички и за тези които го нямат.осъзнах че търсейки информация и доказателства още и още не правя нищо полезно освен да се ядосвам повече и повече.Разбрах че сам съм безсилен както и всеки си го казва и разделението което цари на световно ниво е наш враг.Разделяй и владей-НЕРОН.В България има фейсбук група обединена срещу кемтрейлс предполагам че знаете.Нека станем поне сто хиляди за да има някакъв ефект и да споделямЕ информацията която сме събрали за да се събуждат повече хора за да можем да станем всички и да кажем ''НЕ''.БЛАГОДАРЯ ВИ И МОЛЯ ВИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ''СГОВОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА''
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yavor1kamenov
Категория: Новини
Прочетен: 182835
Постинги: 97
Коментари: 68
Гласове: 168
Архив
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31