Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2013 12:45 - ВНИМАНИЕ ОПАСНА БОЛЕСТ!!!ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ.
Автор: yavor1kamenov Категория: Новини   
Прочетен: 4261 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 15.02.2013 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Попаднах на много интересна информация от блогъра ґґlegnaґґозаглавена ""как да превърнем хората в роботи"".В нея се разправя за конспирацията H.A.A.R.P.Това е машина разположена в Аляска по патент на великият НИКОЛА ТЕСЛА,работеща с oгромно количество енергия генерираща поразяващи следствия на околната среда,психиката на хората познато като ""контрол над ума"".Тази машина е тясно свързана с кемтрейлс които от своя страна e биологично оръжие което се разпръсква във въздуха с помоща на самолети,по цял свят.За хората които за пръв път се сблъскват с подобна информация за да не се сметне статията налудничева моля информирайте се.В блога ми съм публикувал достатъчно доказателства.                 Болеста която е посветена статиата се казва ""МОРГЕЛОЗА"".Преди а публикувам информация предоставена от вестник 24часа пепоръчвам да изгледате този кратък филм:    http://www.vbox7.com/play:726561c8ab     В него разкриват потресаващи доказателства от ефекта на по горе споменатите ""кемтрейлс"" и машината ґґH.A.A.R.P. А ето какво твърди ""модерната медицина""лишена от такъв вид информация.   ОСТАВЯМ НА ВАС САМИ ДА СИ ПРЕДЦЕНИТЕ.                                                                            Елена* е най-нещастната жена на света - страда от нова мистериозна болест, пред която медицината е безсилна. До това изречение може да се сведе историята, която тя самата разказва дълго с надежда да намери спасение, каквото в родния си град - един от най-големите в България, не може.

Тайнствени паразити не й дават мира - пълзят невидими по кожата й, хапят я и на мястото започва нечовешки сърбеж. От разчесания обрив започват да излизат подобни на косъм влакънца. И докторите нито знаят какво е това, нито полагат усилия да разберат, убедена е Елена. Затова, търсейки в интернет, тя сама си открива диагноза. Поставят си я още 15 623 души засега. Повечето са американци, главно от Флорида, Калифорния и Тексас.

Но за заразени с новата проказа, както някои я наричат, се обявяват хора от всички континенти. А според форуми - вече и българи. Роля на официална статистика играе регистър на фондацията, обединила страдалците. Там обаче допускат, че става дума за пандемия със стотици пъти повече засегнати - препращани от доктор на доктор, мнозина не подозирали за истинската си диагноза. По някаква си формула ангажирани с каузата обявяват като вероятни жертви 1 милион.

Името на загадъчната болест е толкова необикновено, колкото и оплакванията на потърпевшите. Става известно като моргелонова болест или моргелоза, някои го класифицират като синдром. А обсебените от мистериозните симптоми стават популярни като моргелони. Тези хора смятат, че медицината е безсилна, но не е готова да признае безполезността си пред новото предизвикателство, защото губи битката с него. Сред тях най-известната е музикантката Джони Мичъл, една от двете най-велики китаристки на всички времена. Тя обявява публично страданието си, за да окуражи другите да не се предават пред авторитетите в лекарските среди, които не признават новата болест.

Пред "Лос Анджелис таймс" композиторката певица, носителка на "Грами", казва: "Имам странно, нелечимо заболяване, което е сякаш дошло от Космоса... Разноцветни влакна излизат от кожата ми като гъби след дъжд...Никой не може да разбере дали произходът им е животински, растителен или минерален. Моргелоните са непредсказуеми - едно терористично заболяване. То взривява органите и приковава на легло. Но аз имам воля за живот - преживяла съм и друга пандемия - оцеляла съм след детски паралич и знам колко консервативна е медицината. Приема моргелоните като псевдопаразитоза и изпраща при психиатър. Смятам да се откажа от музикалния бизнес и да се посветя на борбата с това. Страдащите от тези кошмарни мъки заслужават да получат признание на болестта си."

Животът им наистина е ад, съгласни са докторите. Но смятат, че не става дума за заразна болест на кожата, а хората са за психиатър.

Както всяка масова истерия и тази започва обидно банално. През 2002 г. една добра, всеотдайна американска майка се тревожи от ранички по устните на малкия си син. Те не само че не минават, но от тях с времето започват да стърчат странни влакънца. Започва ходене от доктор на доктор. Но според майката никой не дава убедителен отговор какво става с детето. Тя е лаборантка и ровейки се в медицински истории, дава на състоянието името моргелоза по сходство с описани във френска област специфични окосмявания при подрастващи. Прави всичко възможно, за да разгласи "пълната безпомощност на докторите да лекуват новата диагноза". За кратко време с нея се свързват хора със сходни на сина й оплаквания. И други, на които са им се появили, след като прочели за проблема.

В стремеж да се обединят срещу "високомерието на медицината" създават фондация, която да се бори за правото им да получат внимание и здравни грижи. Пациентите са описани като от 2- до 92-годишни, с разнообразни професии, социално положение и финансово състояние. През 2006 г. се стига до отпускане на държавни средства за проучване на проблема в САЩ. Майо клиник призовава хора, които се смятат за жертва на моргелоновата болест, да постъпят за изследавния. С уговорката, че става дума за мистериозно състояние, което не е признато като диагноза, експертите канят жертвите да опишат усещанията си. Но изследванията не установяват нова болест.

Кожни лекари и паразитолози от цял свят се присмиват - явно или по-завоалирано, на създаващата се психоза. Страдалците пък се оплакват , че за най-лесно им се приписват налудност, халюцинации, хипохондрия, фантазьорство, симулантство. От своя страна, лекарите ги обвиняват в яростно противопоставяне на всяко обяснение за състоянието им, което се различава от "моргелони". Обикновено пациентите категорично отхвърлят предложенията за дългосрочна терапия за психическо здраве.

Хората с листчетата. Болните с кибритените кутийки. Така кожни лекари и паразитолози наричат армията от убедени, че са заразени с гадини от земен или космически произход. В повечето случаи се оказват прави, че "доказателствата" са просто мъртви клетки, влакънца от дрехи и т.н.

Мнението за новата болест на д-р Георги Джупанов, асистент в болница "Св. Наум", съвпада с това на 99% от колегите му психитари: "В случая с тайнствения моргелонс виждаме типичен пример за една "модна болест", която след проучване се оказва познато заболяване с невярна интерпретация. При това състояние у пациента е налице упорито поддържано убеждение, че е заразен, без това да е така.

Това често налага сътрудничество на специалисти от няколко области на медицината.

За месец има по няколко пациенти, които са убедени, че страдат от паразитно заболяване, че в тялото им влиза или излиза нещо, което ги разболява, пресмята доц. д-р Каменна Вутова, паразитолог в националната болница по инфекциозни болести. Това са трудни пациенти, идват в рани, които сами са си направили от разчесване на видими само за тях ухапвания, носят материал за изследване, а гледан под микроскоп, той се оказва мъртви кожни клетки и власинки от възглавницата или дрехите. И тя, като останалите специалисти, свързва моргелоните с паразитофобии. Всеки има своя история, по-общото е, че повечето такива пациенти разполагат с много време, обяснява доц. Вутова. Често в усещанията си се фиксирали безработни жени и мъже, домакини, самотно живеещи без ангажименти.

Десетки "хора с кутийки" има сред пациентите си и паразитоложката д-р Ина Бучкова. В условията на криза все повече хора не издържали на стреса и излизали от релси.

Сърбежът обаче съвсем не е толкова елементарно нещо и най-деликатните му механизме не са докрай изучени, казват невролози.

На въпрос към кой лагер е - на медиците, които отричат болест моргелоза, или в противоположния, дерматоложката доц. Жана Казанджиева отговоря: "О, моргелозата е болест. Но не на кожата, както си мислят пациентите, а на психиката. Уточняването на състоянието е лесно, проблем е, че те идват със своя готова теория и уж питат дерматолога какво им е, а не искат да чуят отговор, който се различава от очакванията им. Нищо не е в състояние да ги разубеди, че нямат паразити."                                                                                                                          



Гласувай:
6



1. shout - HAARP
15.02.2013 21:19
Да допълня - HAARP е оръжие за масово поразяване и унищожение. То не е разположено само в Аляска, а на много места по света. Руснаците имат също подобен вариант - http://prikachi.com/images/399/5874399V.jpg
Повече за HAARP и за какво се използва на http://www.bariumblues.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yavor1kamenov
Категория: Новини
Прочетен: 199992
Постинги: 97
Коментари: 68
Гласове: 168
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930